Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα διαδοχικά τζακ ποτ στο Τζόκερ έχουν ανεβάσει το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη κατηγορία, τουλάχιστον στα 11.800.000 ευρώ και μένει να φανεί αν στην αποψινή (Πέμπτη 25 Αυγούστου) κλήρωση θα υπάρξει νικητής ή νικητές, ή αν το ποσό θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Η κλήρωση είναι στις 22:00 ενώ η κατάθεση δελτίων είτε στα πρακτορεία είτε διαδικτυακά ολοκληρώνεται στις 21:30.

Tα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA