Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε μία 70χρονη κάτοικος της Κάσου όταν έσπασε τα χέρια της σε ατύχημα. Η Ηρωδία Βιντιάδη αναγκάστηκε να πάει στην Κάρπαθο για να τη δει γιατρός καθώς στην Κάσο, όπως, δεν υπάρχει ούτε ακτινολογικό, ούτε ορθοπεδικός.
Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: 65χρονος απείλησε και τραυμάτισε με μαχαίρι οικογένεια επειδή άφησαν έπιπλα έξω από το σπίτι
«Έχω σπάσει και τα δύο χέρια στον καρπό» είπε στο MEGA. Αφού της δόθηκαν από γιατρό στην Κάσο οι πρώτες βοήθειες, έπρεπε να γίνει άμεσα ακτινογραφία και αναγκάστηκε να πάει με αεροπλάνο στην Κάρπαθο, πληρώνοντας εισιτήριο 100 ευρώ. «Έμεινα μέσα στο νοσοκομείο γιατί είχα αφόρητους πόνους, έπρεπε να πάρω παυσίπονα» ανέφερε η γυναίκα, που έχει γύψο και στα δύο χέρια. Τώρα βρίσκεται στην Αθήνα στο σπίτι της αδερφής της. «Δυστυχώς μας θυμούνται μονάχα παραμονές εκλογών» αναφέρει για την Πολιτεία και τους κάτοικος των ακριτικών νησιών.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.