Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του αγνώστων στοιχείων άνδρα, βγήκε στη δημοσιότητα και σοκάρει. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι ασιατικής καταγωγής, κείτεται νεκρός στο οδόστρωμα της οδού Αλκμήνης στα Πετράλωνα, όπου οι δύο εκτελεστές τον γάζωσαν με τουλάχιστον 15 σφαίρες, οι 5 εκ των οποίων τον βρήκαν στο θώρακα και στο πρόσωπο, το οποίο δεν αναγνωρίζεται και γι αυτό αργεί η ταυτοποίησή του.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, υπήρξε αρχικά λογομαχία μεταξύ θύματος κι εκτελεστών, οι δράστες καταδίωξαν πεζή τον νεαρό και τον εκτέλεσαν πυροβολώντας τον καταμεσής του δρόμου λίγα μέτρα πιο κάτω. Τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, τους προβληματίζει το γεγονός πως από την μέση και πάνω ήταν γυμνός, ενώ στην τσέπη του εκτός από το κινητό του τηλέφωνο είχε και 5.000 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα ερευνούν πόρτα - πόρτα όλα τα διαμερίσματα της περιοχής γύρω από το σημείο της φονικής επίθεσης, για το ενδεχόμενο το θύμα να ήταν κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τις ελάχιστες μαρτυρίες που υπάρχουν, οι δράστες ήταν δύο, αρχικά διαπληκτίστηκαν με το θύμα τους και στην συνέχεια άρχισαν να τον πυροβολούν ενώ αυτός έτρεξε για μια μικρή απόσταση, σε μία προσπάθεια να σωθεί. Ήδη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει πάρει τα αποτυπώματα του και γίνεται έρευνα μήπως ταυτοποιηθεί από τα αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA