Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικράτησε αργά το βράδυ της Κυριακής (4/9) σε κεντρικό δρόμο στην Κυψέλη καθώς μία γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν έγινε γύρω στις 11 το βράδυ όταν στη συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε ένας έντονος γδούπος. Οσοι έτρεξαν στο σημείο αντίκρισαν στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κόσμος που έσπευσε στο σημείο είδε να βρίσκεται στο έδαφος μία γυναίκα μεταξύ 40 και 50 ετών, γυμνή από τη μέση και πάνω, η οποία έφερε τραύματα στο σώμα της – πιθανότατα από μαχαίρι –, ενώ δίπλα της βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία.

Αμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του περιστατικού στο διαμέρισμα της γυναίκας. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της πτώσης από μπαλκόνι, καθώς το διαμέρισμά της βρίσκεται κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA