Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στην Αλόννησο, μετά το σκάνδαλο με τη διαρροή «ροζ» βίντεο της πρώην συντρόφου του. Ο πρώην παρουσιαστής διατηρεί μαγαζί εστίασης στο νησί το οποίο έχει ανοίξει αλλά... δεν πατάει ψυχή. Η κάμερα της Super Κατερίνα, μάλιστα, βρέθηκε εκεί για να τραβήξει μερικά πλάνα και να μιλήσει με τον Παναγιωτόπουλο, όμως εκείνος μόλις είδε την κάμερα «το έβαλε στα πόδια». Υπενθυμίζεται, όπως έχει γίνει καιρό γνωστό η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση και την εμπλοκή του με τα ερωτικά βίντεο. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του θεωρώντας ότι θα βρει ηρεμία στο νησί όπου διατηρεί επιχείρηση μπαρ τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Μετρό: Ανοιξε ξανά ο σταθμός στην Ομόνοια - Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για βόμβα

Η εμφάνιση του αυτή μόνο χαρά δεν προξένησε στους κατοίκους της Αλοννήσου. Ενδεικτικά είναι τα όσα είχε πει στα μέσα Ιουνίου κάτοικος του νησιού και κοντινό πρόσωπο των ιδιοκτητών του μπαρ που νοικιάζει σε πρωινή εκπομπή. Ο εν λόγω κάτοικος είχε προειδοποιήσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να… μην πατήσει στο νησί, γιατί δεν θέλουν να τον βλέπουν. Και σαν να μην έφτανε η δήλωση του κατοίκου, αυτή τη φορά, όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA