Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είμαι πάντα δίπλα του» έλεγε σε πρόσφατη δήλωσή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου. Η σύζυγος του κατηγορούμενου - για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού - είναι δίπλα του, ενώ τους τελευταίους τέσσερις μήνες που είναι σε εξέλιξη η δίκη του δεν έλειψε ούτε μια μέρα από το πλευρό του. Η δίκη συνεχίζεται από την προηγούμενη εβδομάδα με εντατικούς ρυθμούς με τις καταθέσεις συγγενικών και φιλικών προσώπων των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου, η κατάθεση στο δικαστήριο, της συζύγου του γνωστού ηθοποιού.

Σήμερα, κανονικά, ήταν η σειρά να καταθέσει στο δικαστήριο, του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος ωστόσο, έχει ενημερώσει την έδρα, ότι αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών σε περιοδεία και μπορεί να καταθέσει στις 13 Σεπτεμβρίου. Τον πρόεδρο του ΣΕΗ είχε επικαλεστεί στην κατάθεση της στο στάδιο της ανάκρισης και η Ελπίδα Νίνου, η οποία είχε περιγράψει ότι το 2011 ο Σπύρος Μπιμπίλας την είχε καλέσει σε μία παράσταση που έπαιζε στην οποία κάθισε δίπλα της η μητέρα της καταγγέλλουσας.

Σημειώνεται πως για την ολοκλήρωση των μαρτύρων που έχουν κληθεί από το δικαστήριο, εκτός από την κυρία Νίνου και τον κ. Μπιμπίλα, υπολείπεται η κατάθεση μίας συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη και ενός ακόμα προσώπου ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μάρτυρες που έχουν προταθεί από τους συνηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης προκειμένου και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να μπει προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA