ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/09/2022 12:08

Τίμιος Σταυρός: Ουρές εκατοντάδων μέτρων στον Λυκαβηττό για ένα θαύμα στον ναό των Αγίων Ισιδώρων

Ουρές από τα ξημερώματα στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να σταυρωθούν από τον αμφιλεγόμενο ιερέα, ο οποίος φέρεται να έχει ιαθεί από θαύμα και να «σταυρώνει» τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό με τον οποίο κι ο ίδιος είχε γίνει καλά

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Τίμιος Σταυρός: Ουρές εκατοντάδων μέτρων στον Λυκαβηττό για ένα θαύμα στον ναό των Αγίων Ισιδώρων
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Εκατοντάδες πιστών συνέρρευσαν από χθες (13/9) το βράδυ στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσουν με το πρώτο φως της μέρας στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων. Οι πιστοί έσπευσαν να «σταυρωθούν» από τον ιερέα προσδοκώντας σε ένα θαύμα, όπως φέρεται να είχε γίνει και για τον ίδιο τον ιερέα του ναού, ο οποίος σε ηλικία 14 ετών έπασχε από λευχαιμία, «σταυρώθηκε» από μια γυναίκα κι έγινε καλά, με τον ίδιο πλέον να χρησιμοποιεί τον ίδιο Τίμιο Σταυρό για να ευλογεί τους πιστούς.

Video Loading...

«Έχουμε ακούσει για τα θαύματα που γίνονται εδώ. Εφερα τους γονείς μου και περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία», «είπαμε να έρθουμε να σταυρώσουμε τους γονείς μας, να σταυρωθούμε και με τον αδερφό μου» είπαν από την πλευρά τους στον ΣΚΑΙ δύο αδέρφια που ήρθαν από την Αυστραλία.

Video Loading...

Ο ιερός ναός των Αγίων Ισιδώρων είχε αποτελέσει πεδίο «ιερής αντιπαράθεσης» όταν ο Μητροπολίτη Αργολίδας κατήγγειλε τα «ψευδοθαύματα» κι έκανε λόγο για «απάτη ολκής» για όσα συμβαίνουν στον ναό του Λυκαβηττού.

Ο Μητροπολίτης είχε υποστηρίξει πως «υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Αγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα». Από την πλευρά του, ο εφημέριος του ναού, Δημήτριος Λουπασάκης, που όλα αυτά τα χρόνια φέρεται να έχει έχει κάνει «θαύματα», με τον Τίμιο Σταυρό του, δεν έχει απαντήσει ευθέως, ωστόσο, με βίντεο κι αναρτήσεις στα social παρουσιάζει τα «θαύματα» που γίνονται στον ναό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΙΕΡΕΑΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ