Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναβολή για τις 26 Οκτωβρίου πήρε το δικαστήριο για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη εξαιτίας ασθένειας της εισαγγελέως. Η 31χρονη Αννα είχε πέσει νεκρή από τα χέρια του 40χρονου συζύγου της, σε διαμέρισμα επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη με τον ίδιο να ομολογεί την αποτρόπαια πράξη του υποστηρίζοντας πως την ζήλευε. Οι συγγενείς του θύματος είναι εξοργισμένοι με την απόφαση για αναβολή της δίκης και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Περιμένουμε να τελειώσει το μαρτύριο, να φάει ισόβια. Θέλουμε δικαιοσύνη» λέει η ξαδέρφη του θύματος. 

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στην Καβάλα: Πατέρας δύο παιδιών ο 52χρονος που «γάζωσαν» έξω από εργοστάσιο

«Η Αννα ήταν πολύ φιλική και ευγενική, αλλά κλειστός χαρακτήρας, δύσκολα θα ανοιγόταν. Ημασταν κάτι παραπάνω από αδερφές. Την αγαπούσα όπως και εκείνη» δηλώνει η εξαδέρφη του θύματος, Χριστίνα Ρότση στο MEGA. Για την ημέρα της γυναικοκτονίας ανέφερε πως «πήγα στο σπίτι της Αννας και είδα αστυνομία και κάμερες. Με έχουν καταγράψει να τσιρίζω έξω από το σπίτι της Αννας. Μου είπε η αστυνομία ότι την μαχαίρωσε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Εκείνες οι ημέρες ήταν φρικιαστικές. Εύχομαι να μην το ζήσει ποτέ κανείς. Εγινε Παρασκευή, τη θάψαμε Δευτέρα, ήταν φρικιαστικές». 

Οπως είπε η κυρία Ρότση, η Αννα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «μιλάμε για ξυλοδαρμό. Οταν ήμουν πιο μικρή θυμάμαι να ανεβαίνω επάνω όταν ήταν σε άλλο σπίτι για να παίξω με τον μικρό και η ξαδέρφη μου ήταν με κοντές μπλούζες επειδή ήταν καλοκαίρι και την έβλεπα με σημάδια και τη ρωτούσα "Αννα τι έχεις;" και μου έλεγε "έπεσα από τις σκάλες" και μετά έβαζε τα κλάματα και έλεγε "με βάρεσε με ζώνη και εμένα και το παιδί το βράδυ γιατί γύρισε από τη δουλειά και είχε νεύρα". Υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία μπροστά στο παιδί που έφτασε στο σημείο να λέει "μπαμπά άσε μου τη μαμά". Μιλάμε για αρρωστημένο άνθρωπο. Ντροπή του. Τη σκότωσε και προσπάθησε να αμαυρώσει το όνομά της». Ο γιος της Αννας είναι κλεισμένος στον εαυτό του και έχει μείνει ορφανός ενώ δεν έχει βγάλει ούτε ένα δάκρυ, είπε η κυρία Ρότση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA