Απίστευτο περιστατικό στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτυλίχθηκε χθες, Παρασκευή, καθώς ένα 6χρονο παιδί εντοπίστηκε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό δύο ολόκληρες ώρες μετά το σχόλασμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το 6χρονο αγόρι φαίνεται ότι είχε αποκοιμηθεί μέσα στο σχολικό και δεν έγινε αντιληπτό από οδηγό και συνοδό, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Το σχολικό ήταν μισθωμένο και μετέφερε παιδιά του δημοτικού σε απομακρυσμένες περιοχές του Ασπρόπυργου. Ο 45χρονος οδηγός και η 60χρονη συνοδός οδηγούνται στον εισαγγελέα. Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του 6χρονου, αφού επί δύο ώρες αναζητούσε με αγωνία το παιδί της.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.