Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία ακόμη φρικτή υπόθεσης γυναικείας κακοποίησης και εκφοβισμού. Συγκεκριμένα, μια 31χρονη κοπέλα είχε σχέση με έναν 29χρονο, με τον οποίο χώρισαν αλλά εκείνος επέμενε για επανασύνδεση. Ετσι, τον περασμένο Δεκέμβριο η 31χρονη κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στον πρώην σύντροφό της, έπειτα από κακοποίηση. Στη συνέχεια, η κοπέλα έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, ώσπου το περασμένο Σάββατο έπεσε ξανά θύμα βίας. Ο πρώην σύντροφός της ήθελαν να συνευρεθούν και όταν εκείνη του είπε πως δεν θέλει, διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. 

Διαβάστε ακόμη: Νοσοκομείο Παίδων: 3.000 παιδιά περιμένουν να χειρουργηθούν εξαιτίας έλλειψης αναισθησιολόγων

Μάλιστα, σε βίντεο που κατέγραψε η κοπέλα και παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ο 29χρονος ακούγεται να την απειλεί μέχρι και ότι θα τη σκοτώσει. Υστερα η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση. Ωστόσο, ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Οδηγήθηκαν μαζί στο πρωτοδικείο Νάξου ενώ χθες πήγαν στο αυτόφορο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη. «Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω, θα σου κόψω το λαρύγγι», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο ο 29χρονος και συνεχίζει να εκτοξεύει τις απειλές του στην κοπέλα: «Σήμερα, θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω»... 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA