Μενού
  • Α-
  • Α+

Επί ποδός είναι η Πυροσβεστική και η Αστυνομία για τον εντοπισμό μιας 48χρονης που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στη γέφυρα της Τατάρνας, στη δυτική Ευρυτανία. Δύτες σαρώνουν τη λίμνη των Κρεμαστών ενώ ερωτηματικά προκαλεί ένα σημείωμα που φέρεται να βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της αγνοούμενης. 

Διαβάστε ακόμη: Ευρυτανία: Εξαφανίστηκε 48χρονη – Βρέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό της

Η 48χρονη άφησε το αυτοκίνητό της στη Γέφυρα της Τατάρνας και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, φέρεται να βρήκαν μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, τα παπούτσια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. «Άφησε ένα σημείωμα στο αμάξι και ψάχνουν με βάρκες οι πυροσβέστες. Οι έρευνες ακόμα δεν έχουν δείξει τίποτα. Θα κατέβουν οι δύτες, αυτό ελπίζουμε μήπως γίνει κάτι από τους δύτες. Τώρα ό,τι άλλο ήταν ορατό από πάνω με βάρκες που συμμετέχει η πυροσβεστική, η αστυνομία, εκεί είναι όλοι αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί τίποτα», δήλωσε ο Θωμάς Νταβαρινός, πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων.

Η γυναίκα ζούσε στο Καρπενήσι με τον σύζυγό της, ο οποίος έχει κληθεί από τις αρχές να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια ότι περισσότερο μπορεί για την γυναίκα του. Όσοι την ξέρουν ωστόσο, μιλούν για ένα χαρούμενο και δραστήριο άτομο, γεμάτο ζωή και ενέργεια. «Ήταν πολύ δραστήριο άτομο, ασχολούταν, μέχρι με καταδύσεις ασχολήθηκε τώρα το καλοκαίρι. Είχε πάει σε μία σχολή, περπατούσε πάρα πολύ, γυμναζόταν πάρα πολύ. Στην δουλειά της ήταν πολύ καλή, είχε χρόνια που δούλευε σε μικροβιολογικό εργαστήριο», δήλωσε συγγενής της 48χρονης.

«Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Βρέθηκε πάνω στην γέφυρα το αυτοκίνητο, είχε ειδοποιήσει, στη μηχανή το κλειδί. Και αν θα βρεθεί γιατί η λίμνη είναι βαθιά, είναι…. Κάνει και κρύο, φοβερό κρύο. Έτρεχε και της άρεσε κιόλας αυτηνής με τις λίμνες και με τα βουνά, με τα σπορ. Μέσα στην καλή χαρά, πάντα έλεγε μαμά εσύ είσαι δυνατή και μας προσέχεις όλους», είπε η μητέρα της αγνοούμενης στο MEGA. «Ένα εξαιρετικό παιδί, είχα συνεργασία μαζί του 30 χρόνια. Μίλησα μαζί της χθες το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγαινε προς την Λαμία για κάποιες εξετάσεις», δήλωσε συνάδελφος της 48χρονης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA