Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε παλιό εργοστάσιο της Α' Βιομηχανικής Περιοχής του Βόλου, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να τη θέσει υπό έλεγχο. Όλη η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς μαύρους καπνούς που είναι ορατοί όχι μόνο από το κέντρο του Βόλου, αλλά και από το Νότιο Πήλιο, αλλά και σχεδόν ολόκληρο τον θεσσαλικό κάμπο.

Διαβάστε ακόμη: Γκάζι: Κάμερες, μαρτυρίες και ιατροδικαστής θα λύσουν το μυστήριο για τον θάνατο του 50χρονου

Οι φλεγόμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις ανήκουν στη μη λειτουργούσα εταιρεία «Καρακατσάνης» και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πώς ξεκίνησε η φωτιά, ενώ στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου έχει σπεύσει όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής της ΒΙΠΕ Βόλου, αλλά και 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες από την πυροσβεστική δύναμη του Βόλου και δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της, ενώ δυνάμεις προς ενίσχυση έχουν κληθεί και από τη γειτονική Λάρισα.

Πάντως μέχρι και το βράδυ εντός του χώρου του εργοστασίου συνεχίζονταν οι μικροεκρήξεις πυροδοτώντας νέες εστίες φωτιάς και κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση. Δείτε το βίντεο από το Magnesianews.gr

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmagnesianews%2Fvideos%2F1066627213995880%2F&show_text=false&width=560&t=0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA