ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/09/2022 09:53

Πάτρα: Μαθητής δημοτικού έδωσε χάπια σε συμμαθητές του και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα κι όπως ήταν φυσικό γονείς κατηγόρησαν τους γονείς του συγκεκριμένου παιδιού για παραμέληση. Παραμένει άγνωστο πώς κάποια παιδάκια πείστηκαν να πάρουν τα χάπια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πάτρα: Μαθητής δημοτικού έδωσε χάπια σε συμμαθητές του και τους έστειλε στο νοσοκομείο
(Πηγή: pixabay.com)
Ανάγνωση:

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας με ένα «πρωτάκι» να στέλνει συμμαθητές του στο νοσοκομείο, καθώς τους έδωσε να δοκιμάσουν... χάπια! Ο πιτσιρικάς πήρε προφανώς το κουτί με τα φάρμακα από το σπίτι του, η κίνησή του διέλαθε της προσοχής των γονέων του και δυστυχώς το κακό δεν άργησε να γίνει. Ευτυχώς, ο μικρός βρήκε σχεδόν «αθώο» σκεύασμα, το οποίο περιείχε αντισταμινικά που χορηγούνται για τις αλλεργίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», πρόκειται για το χάπι Xozal το οποίο εκτός των άλλων, προκαλεί υπνηλία. Γονέας είπε πως τουλάχιστον δύο παιδιά τα οποία κατανάλωσαν παραπάνω από ένα χάπι, πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους, μήπως και χρειαζόταν πλύση στομάχου.

Video Loading...

Το περιστατικό συνέβη χθες (26/9) το πρωί και όπως ήταν φυσικό κάποιοι γονείς κατηγόρησαν τους γονείς του συγκεκριμένου παιδιού για παραμέληση. Παραμένει άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ των μαθητών και πώς τελικά κάποια παιδάκια πείστηκαν να πάρουν τα χάπια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΠΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ