Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου στη Λαμία νοσηλεύεται μία 56χρονη η οποία κατέρρευσε όταν έμαθε πως το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η καρδιά της γυναίκας δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της. Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ. Στο ίδιο σπίτι μένουν ως «φιλοξενούμενοι» και ο γιος της 56χρονης, με τη γυναίκα του και το μωράκι τους.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: «Eκανα απόπειρα αυτοκτονίας» λέει ένα από τα θύματα του «μαζικού» revenge porn

Κατά τις ίδιες πληροφορίες κοντινοί άνθρωποι της 56χρονης υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία και έχει γίνει αίτημα ένταξης στον νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23. «Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ» είπε στο LamiaReport ο άνδρας της 56χρονης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA