Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας 50χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 1,5 ετών μωρό τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο δράστης, δίχως ίχνος ανθρωπιάς σήκωσε το κυνηγετικό του όπλο και το έστρεψε στο μωράκι, δολοφονώντας το ειδεχθώς σε ένα έγκλημα που αφήνει ξανά μουδιασμένη την κοινή γνώμη για την σκληρότητά του.

Η άτυχη γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι και ζούσε με το παιδί, στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας, όπου πήγε και τη βρήκε ο δράστης σκοτώνοντας την ίδια και το ίδιο του το παιδί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ο δράστης ήταν Ελληνας, ενώ το θύμα της γυναικοκτονίας ήταν γερμανικής καταγωγής. Οπως προκύπτει, οι δυο τους βρίσκονταν σε διένεξη το τελευταίο διάστημα για την επιμέλεια του παιδιού, καθώς η γυναίκα ήθελε να φύγει για τη Γερμανία παίρνοντας μαζί της το παιδί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο δολοφόνος πήρε τη γυναίκα και το παιδί, τους οδήγησε στο κτήμα του και τους πυροβόλησε...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA