Μενού
  • Α-
  • Α+

«Καίει» την 22χρονη δόκιμη αστυνομικό που συνελήφθη κατά την επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη η έρευνα της αστυνομίας αφού φαίνεται πως ήταν το «βαθύ λαρύγγι» της συμμορίας. Η αναζήτηση δεδομένων στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων καταλήγει στο συμπέρασμα πως η νεαρή δόκιμη αστυφύλακας είχε μπει στην αστυνομία εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των κακοποιών. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των συμμοριών και το modus operandi των ληστών

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα επειδή η νεαρή διατηρούσε σχέση με τον Αλβανό ποινικό πριν από τον χρόνο εισόδου στην ΕΛ.ΑΣ., επειδή έκανε ότι μπορούσε για να μπει στο ΑΤ Ζωγράφου και να μην φύγει από εκεί και συνομιλούσε με άλλα μέλη της συμμορίας δίνοντας πληροφορίες επί παντός επιστητού, ακόμα και για θέματα που δεν αφορούσαν τη συμμορία. «Ακουσα από κάτι συναδέλφους μου ότι στη συγκεκριμένη έρευνα ο πληροφοριοδότης ήταν ο τάδε», ότι μάθαινε και γνώριζε τα έλεγε στη συμμορία. 

Ποια είναι η δόκιμη αστυνομικός 

Η 22χρονη το 2019 είχε κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ζωγράφου και συγκέντρωσε 42 ψήφους με αποτέλεσμα να καταταχθεί στην 45η θέση μεταξύ 50 υποψηφίων. Εδειχνε αποφασισμένη να δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές που θα διεξαχθούν του χρόνου. Ο πατέρας της υπηρετούσε στα ΜΑΤ και εξέπνευσε όταν η ίδια ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε με τη μητέρα και τα δύο αδέρφια της και από μικρή είχε εκφράσει την επιθυμία της να μπει στην αστυνομία. Μάλιστα, θείος της ήταν ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ακόμα ένας θείος της ανώτατος αξιωματικός στη διεύθυνση Τροχαίας. 

«Εχω μεγαλώσει αυτά τα τρία παιδιά μόνη μου. Ηταν 5, 3.5 και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Εχουν ειπωθεί πράγματα που δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε σπίτι μας, όπου ήρθαν αστυνομικοί, έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Τις επόμενες ημέρες η κόρη μου θα ορκιζόταν και τώρα δυστυχώς είναι όλα στον αέρα. Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω. Το παιδί ήθελε από μικρή να καταφέρει να μπει στην Αστυνομία όπως ήταν και ο πατέρας της. Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές» είπε η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA