Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρυφές κάμερες στα δωμάτια είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης καταλύματος στη Χαλκιδική, μέσω των οποίων παρακολουθούσε ιδιωτικές στιγμές ζευγαριών. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά από καταγγελία ενός νεαρού ζευγαριού που βρήκε κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε παράνομα τις κινήσεις τους μέσα στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: «Τους κατέγραφα για προσωπική χρήση» η ομολογία του ξενοδόχου

Η κοπέλα που επισκέφτηκε το ξενοδοχείο με τον σύντροφό της ήταν εργαζόμενη σε άλλη επιχείρηση του ιδιοκτήτη του καταλύματος με την κρυφή κάμερα, σύμφωνα με τον ALPHA. Η κάμερα ανακαλύφθηκε εξαιτίας της παρατηρητικότητας του συντρόφου της νεαρής ο οποίος είδε την κάμερα πάνω στο πολύπριζο η οποία μοιάζει με USB και καταγράφει εικόνα και ήχο.Οπως υποστηρίζει η νεαρή, ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να της παραχωρήσει το δωμάτιο προκειμένου να διαμείνει με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης κλήθηκε για εξηγήσεις και αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είχε τοποθετήσει το καταγραφικό για να μην κλαπεί κάτι. 

«Οποιος άνθρωπος και να ήταν αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν έχει καμία σημασία αν ήταν το δικό μου το παιδί» λέει η μητέρα πελάτισσας του ξενοδοχείου. Η κόρη της είχε επισκεφτεί περίπου έξι φορές το κατάλυμα. «Τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζουμε όλοι. Είναι ένας άνθρωπος νεαρός. Εχουμε επαφές μαζί του, ένας άνθρωπος ήσυχος. Το μαγαζί του δούλευε. Η μαμά του και ο μπαμπάς του καλοί άνθρωποι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA