Την τελευταία του πνοή άφησε ο πατέρας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο πατέρας της συζύγου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου και εξέπνευσε σε ηλικία 89 ετών. Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε μεταβεί εκτάκτως τη Δευτέρα το Λονδίνο, λόγω σοβαρής της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του πατέρα της συζύγου του.
Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Ο Μητσοτάκης πάει Πράγα και εκθέτει τον Ερντογάν
Ο πατέρας της Μαρέβας Μητσοτάκη, Βόιτεκ Γκραμπόφσκι, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία, στη διάρκεια του πολέμου, από την Πολωνία για το Λονδίνο. Δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του φαρμάκου, ενώ συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως συλλέκτης έργων τέχνης και ήταν ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στο Λονδίνο. Η κηδεία του θα γίνει τις επόμενες μέρες στη βρετανική πρωτεύουσα.
- Ένας «στρατός» από χταπόδια: Γιατί η Ιταλία απελευθέρωσε 130.000 στη Μεσόγειο
- Τουρισμός για όλους 2026: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της α' φάσης - Voucher έως 600€
- Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο παγετώνας καταρρέει στο Νεπάλ: Στους 579 οι νεκροί
- Μητσοτάκης: «Κατώτατος μισθός πάνω από 950 ευρώ πριν τις εκλογές - Η ΝΔ εγγυάται σταθερότητα και προκοπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.