Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 40χρονου πατέρα που εργαζόταν στα μεταλλεία Φωκίδας εξέδωσε η εταιρεία Imerys ΒΩΞΙΤΕΣ. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως αμέσως ενεργοποίησε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι ασφαλείς ενώ σταματούν οι δραστηριότητες της εταιρείας έτσι ώστε να επικεντρωθούν στα αίτια του ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμηΦωκίδα: Νεκρός πατέρας ενός κοριτσιού από την πτώση βράχων σε μεταλλείο

Η ανακοίνωση

«Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα μεταξύ 11.30 π.μ και 12.00 π.μ στo μεταλλείο Καμάρα στη Φωκίδα, το οποίο οδήγησε στον τραγικό θάνατο ενός εργαζομένου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Imerys ενεργοποίησε αμέσως το πρωτόκολλο ασφαλείας και έκτακτων αναγκών και ειδοποίησε άμεσα όλες τις αρμόδιες Αρχές. Στο χώρο επιχείρησαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι μας είναι ασφαλείς. Η εταιρεία αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητες της μέχρι νεωτέρας και η προσοχή μας επικεντρώνεται στα αίτια του ατυχήματος σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του θανόντος και η προτεραιότητα μας είναι να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση αμέσως μόλις υπάρχουν επίσημα στοιχεία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA