Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στα Σεπόλια φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση τη 12χρονη, να την απειλούσε να μην μιλήσει πουθενά γιατί δεν θα έδινε χρήματα στην οικογένειά της, να τη χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία «ψαρεύοντας» πελάτες από το Διαδίκτυο. Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 53χρονος φέρεται να έκλεισε ραντεβού με 10 πελάτες στη 12χρονη και οι πράξεις φέρεται να γίνονταν στα αυτοκίνητα κοντά στο μετρό Σεπολίων, με το αντίτιμο να είναι για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: «Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι περισσότερα από 200 άτομα φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο που καταγγέλλεται ότι εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης. Ο αριθμός αυτός προκύπτει έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην οποία έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες», με τους αστυνομικούς πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με τη 12χρονη. Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και κράτησε μέχρι και τον Αύγουστο όταν έφυγε για διακοπές.

Σεπόλια: Τα έκανε όλα με ψεύτικο προφίλ

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 53χρονος που συνελήφθη φέρεται - μέσω ψεύτικου προφίλ στα social media - να προσέλκυε πελάτες για το ανήλικο κορίτσι. Γι' αυτό και εντοπίστηκε ένας 42χρονος, ο οποίος φέρεται έναντι αμοιβής να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο 53χρονος θα βρεθούν αύριο, Δευτέρα, στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμός, μαστροπεία και πορνογραφία). 

Σεπόλια: Τα ύποπτα μηνύματα και η αποκάλυψη

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στους αστυνομικούς. Η 12χρονη εργαζόταν κατά διαστήματα στο κατάστημα για κάποια χρήματα, καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Με τα χρήματα φέρεται να την εκβίαζε ο 53χρονος να μην μιλήσει. «Θα πεθάνετε από την πείνα, αν δεν κάνεις ότι σου λέω», φέρεται να της έλεγε για να μην μιλήσει για τα ραντεβού και τη σεξουαλική κακοποίηση. 

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος στα Σεπόλια φέρεται να είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης, διατηρώντας φιλικές σχέσεις και βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια. «Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ, στο μαγαζί του, το βοηθούσε, γιατί είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης» ανέφερε γείτονας. Στη συνέχεια, κι ενώ το παιδί βρισκόταν όλο και συχνότερα στο χώρο του καταστήματος, προκειμένου να βοηθά σε καθημερινές δουλειές όπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα, ο 53χρονος έβαλε μπροστά το αρρωστημένο σχέδιό του. Το 12χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τουλάχιστον πέντε μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, στα χέρια του 53χρονου άντρα, ο οποίος την βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε τουλάχιστον 10 άνδρες.

Τα ραντεβού φέρεται να κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα εργαζόταν και η 12χρονη, για να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένεια της.

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και φέρεται να την πίεζε να βγάζει και βίντεο και να του τα στέλνει. Αυτά τα βίντεο φέρεται να τα χρησιμοποιούσε στη συνεχεία για να της βρίσκει πελάτες, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν από 30 έως 50 ετών. Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει σε κανέναν. Ο 53χρονος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA