Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρομοκρατημένες είναι ακόμα δύο γυναίκες στην Βέροια, καθώς ένα αυτοκίνητο προσγειώθηκε στην αυλή τους και προσέκρουσε στον τοίχο της κουζίνας τους ενώ αυτές βρίσκονταν εκεί. Ο δρόμος στο σημείο έχει μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να χάσει τον έλεγχο. Έντρομες οι δύο γυναίκες τινάχτηκαν από τις θέσεις τους για να γλιτώσουν. Από το διπλανό δωμάτιο έβλεπαν το αυτοκίνητο να πέφτει με δύναμη πάνω στο σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Ερχονται οι 5 πρώτες συλλήψεις για βιασμό της 12χρονης - Αναγνώριση παιδόφιλων θα κάνει η ανήλικη

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας ενώ γερανός ανέλκυσε το όχημα. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας να μην εμπνέει ανησυχία. Η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Οι κάτοικοι ζητούν ο διπλανός δρόμος να μην είναι κάθοδος για τα οχήματα επειδή η κλίση του είναι μεγάλη και είναι διαρκής ο κίνδυνος ατυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA