Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ανδρείκελα» που «ζουν με την κάλυψη της ελληνικής οικογένειας» χαρακτήρισε τους παιδεραστές ο Δημήτρης Σούρας. Ο ψυχίατρος αναφέρθηκε στον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια χαρακτηρίζοντάς τον «δολοφόνο παιδικών ψυχών» και προειδοποιώντας: «όποιος τολμήσει και δώσει χαρτί ψυχιατρικό σε αυτόν θα με βρει απέναντι».

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

«Σεξουαλικά διαταραγμένοι, πορνοδιεστραμένοι, ανδρείκελα κοινωνικά, πολιτικοί παλιάτσοι δεν είναι εκτός της κοινωνίας. Είναι δίπλα μας, κοντά μας, μέσα στο σπίτι μας. Και τολμώ να πω και αναλαμβάνω την ευθύνη, με την κάλυψη της ελληνικής οικογένειας. Αυτά τα άτομα είναι άνθρωποι που εμείς ζούμε μαζί τους. Και όποιος λέει ότι δεν έχει καταλάβει είναι ψεύτης. Εχουμε δει χιλιάδες φορές να καλύπτονται αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, αυτά τα κτήνη που τολμούν και βάζουν τα χέρια στα παιδιά μας, γιατί όλα παιδιά μας είναι, καλύπτονται από την ελληνική οικογένεια. Και αυτή η οικογένεια καλύπτεται από φίλους και δυστυχώς από την πολιτεία γιατί κανείς δεν τόλμησε να πει το αυτονόητο: όχι θανατική ποινή αλλά ισόβια. Και όταν λέμε ισόβια δεν εννοούμε 17, 8, 3, 5. Εννοούμε ισόβια για να καταλάβει ο άλλος ότι όταν τολμάει να παίζει με την ανθρώπινη ζωή, με την παιδική ψυχή, με το παιδικό σώμα, υπάρχει μία μεγάλη τιμωρία. Είμαι εκνευρισμένος με αυτό που έγινε» είπε ο Δημήτρης Σούρας στον ALPHA. 

Ο κ. Σούρας είπε πως θα ξεκινήσει μία εκστρατεία από το δημαρχείο Μεταμόρφωσης το Σάββατο (15/10) στις 18:30 και δηλώνει πως είναι έτοιμος να βοηθήσει όποια οικογένεια έχει ανάγκη για ψυχολογική και ψυχιατρική βοήθεια. «Οποιος τολμήσει και δώσει χαρτί ψυχιατρικό σε αυτόν θα με βρει απέναντι! Θα με βρει εμένα και πολλούς από εμάς. Οποιος τολμήσει να δώσει χαρτί σε έναν δολοφόνο παιδικών ψυχών, σε έναν τέτοιο πορνοσεξουαλικοδιετραμμένο άτομο και όχι μόνο σε αυτόν και στους 213 και όσους ακολουθήσουν θα με βρει απέναντι», τόνισε ο κ. Σούρας. 

Για τους 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να βιάζουν το 12χρονο ο κ. Σούρας είπε πως τα ονόματά τους θα βγουν στη δημοσιότητα γιατί υπάρχουν τηλέφωνα. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάμεσά μας, κομμάτι της οικογένειάς μας. Θέλω να πω στον κόσμο να τολμήσει να ανοίξει τις πόρτες να έρθουν να πάρουν αυτούς τους ανθρώπους από τα σπίτια και να τους βάλουν πίσω από άλλες πόρτες για πάντα. Μέσα στο σπίτι μας κρύβονται. Τα έχουμε παρατηρήσει χιλιάδες φορές. Αυτός ο άνθρωπος είχε σπίτι, είχε οικογένεια, είχε γειτονιά, είχε τα πάντα! Θέλω να βγουν όλα στη φόρα» σημείωσε ο ψυχίατρος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA