Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις πρώτες ώρες που πέρασε ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας. Οπως ανέφερε ο ίδιος, ο 53χρονος έμεινε μόνος του στο κρατητήριο, διότι αν ερχόταν σε επαφή με ποινικούς, τότε εκείνοι «θα του έκαναν τη μούρη κρέας, θα τον περνούσαν από τη μηχανή του κιμά». Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, έδειξε τον αποτροπιασμό του για τον 53χρονο, λέγοντας: «Κύριε Μπαλάσκα έχουμε πάθει σοκ, γιατί μαθαίνω κι εγώ τώρα για τη δράση του ανθρώπου αυτού που δεν είχε ένα μικρομάγαζο στον Κολωνό. Πούλαγε σε μεγάλους φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους. Έπαιρνε διαγωνισμούς, τους κέρδιζε και έβγαζε πολλά λεφτά ο άνθρωπος αυτός για να μπορεί να δίνει στην κυρία την προηγούμενη τσάμπα το ρύζι της εβδομάδας και να βγαίνει και να λέει “ήταν ένας άγιος άνθρωπος”. Γιατί ακούω και τέρατα ότι φταίει η μάνα. Δικάζουμε τη μάνα;».

Διαβάστε ακόμηΒιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ερευνα και στο κοντινό περιβάλλον της ανήλικης για το αν γνώριζε ή συμμετείχε

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έδωσε την απάντησή του, λέγοντας: «Ενδεχομένως να φταίει και η 12χρονη, η οποία και ενδεχομένως να τον είχε βιάσει, έχουμε κι αυτό το ενδεχόμενο. Στο τέλος μπορεί να ειπωθεί και αυτό. Να συλλάβουμε την 12χρονη, επειδή τον βίασε κιόλας. Για να μην τρελαθούμε… Όσον αφορά αυτόν, τον είχαμε χτες το βράδυ, ήταν ήρεμος, ήσυχος, σκυθρωπός. Τον βάλαμε σε μοναχικό κελί». Η αποκάλυψη του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρου Μπαλάσκα, ότι ο 53χρονος βρίσκεται μόνος του σε κελί, προκάλεσε νέα έκρηξη του Γιώργου Λιάγκα: «Κρίμα όμως, κ. Μπαλάσκα μου, τόσο κοινωνικός αυτός ο άνθρωπος να είναι μόνος του. Κρίμα είναι, να είχε παρέα ο άνθρωπος τώρα. Τόσο κοινωνικός, τόσες υψηλές διασυνδέσεις είχε, τόσες σέλφι έβγαζε. Χτες τέτοια μοναξιά δηλαδή; Γιατί;».

«Γιατί θα του κάνουν την μούρη κρέας, κ. Λιάγκα. Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν. Προφυλάσσουμε εμείς κρατούμενους στα δικά μας κρατητήρια στην πτέρυγα του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ. Τους πάντες, αυτή είναι η δουλειά μας και ο θεσμικός μας ρόλος…», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Συμπληρωματική δίωξη στον 53χρονο για εμπορία ανθρώπων στα Σεπόλια

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων (κακούργημα) και οπλοκατοχή (πλημμέλημα) ασκήθηκε σε βάρος 53χρονου από τα Σεπόλια που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας κατηγορείται πως εξέδιδε το παιδί έναντι αμοιβής και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη (12/10). Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα, τα οποία φέρεται να βίασαν το κοριτσάκι. Οπως αποκάλυψε το Reader, 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 100 χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες ο 53χρονος, που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη πληρώνοντας τον βιαστή και παιδόφιλο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA