Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενδείξεις για την ύπαρξη κυκλώματος πίσω από την φρικτή κακοποίηση της 12χρονης στα Σεπόλια φαίνεται πως έχουν οι αστυνομικοί. «Προκύπτει η εμπλοκή του επιχειρηματία που την εκμεταλλευόταν. Δείχνει να υπάρχει οργανωμένη έκθεση της ανήλικης σε εκμετάλλευσή της σε θέματα πορνείας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου. Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή σήμερα (12/10) και παραδέχτηκαν πως βίασαν το παιδί, λέγοντας ωστόσο πως είχαν... σεξουαλικές επαφές με συναίνεση!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή της κοινωνίας και κανένας δικηγόρος δεν θέλει να τους αναλάβει. Οι κατηγορούμενοι έχουν πάρει ήδη το δρόμο για τις φυλακές τη στιγμή που οι αποκαλύψεις για τη δράση του Μίχου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Ο ίδιος κατηγορείται πως είχε ανοίξει προφίλ στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες του παιδιού και έκλεινε ραντεβού με παιδόφιλους για να βιάζουν το κοριτσάκι. Νέα διάσταση δίνει και η μαρτυρία της Ντίνας Καρατζιώτη η οποία βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κρατώντας ένα στικάκι και ζητώντας να καταθέσει.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας για τον βιασμό 12χρονης στα Σεπόλια: «Στα 213 ονόματα υπάρχουν ηθοποιοί και δημοσιογράφοι»

Ποιους απειλεί να «κάψει» ο Μίχος

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου. Οσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε το 12χρονο ως 16χρονο. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.

Η κυρία Καρατζιώτη είπε πως διατηρεί οίκο ανοχής στο Γκάζι και ο 53χρονος ερχόταν με την 12χρονη και την εξέδιδε. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως στα άτομα που καταγράφηκαν στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί. «Εχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα», είπε η Ντίνα Καρατζιώτη. Ο Ηλίας Μίχος που του αποδίδεται ο ρόλος του «εγκεφάλου» στην υπόθεση εμπορίας του παιδιού επέλεξε να μην μιλήσει για καλλιτέχνες, ηθοποιούς και πολιτικούς που κάποιοι αφήνουν υπόνοιες για εμπλοκή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA