Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι παιδόφιλοι για να συνεννοούνται. Πολλοί από αυτούς τα έχουν σε μεταγιόν ή τα κάνουν τατουάζ για να τους... αναγνωρίζουν. «Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού».

Πρόκειται για 4 σύμβολα. Ένα μπλε σε σχήμα τριγώνου που σημαίνει «προτίμηση στα αγόρια», ενα παρόμοιο με πιο λεπτές γραμμές που σημαίνει «προτίμηση στα μικρά αγόρια», ένα ροζ σε σχήμα καρδιάς που σημαίνει «προτίμηση στα κορίτισα» και ένα σύμβολο που είναι δύο καρδιές ενωμένες σχηματίζοντας μια πεταλούδα ροζ και γαλάζια που σημαίνει «προτίμηση και στα δύο φύλα». Ο  πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε ότι τα σύμβολα αυτά αλιεύθηκαν από το dark web και δεν κυκλοφορούν στο «κανονικό» διαδίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA