Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ηλεκτρονικά ίχνη φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως». Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (12/10) συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές ο 41χρονος πατέρας του κοριτσιού με τη σύλληψή του όμως να αφορά κατοχή ναρκωτικών και όχι την υπόθεση μαστροπείας της κόρης του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου, εντοπίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Σεπόλια, μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία, που ακολούθησε τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 12χρονης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών, με τον συλληφθέντα να αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Το ένταλμα σύλληψης, το τέταρτο κατά σειρά στην υπόθεση, δεν αναμένεται να είναι και το τελευταίο καθώς όσο το «κουβάρι» της υπόθεσης ξετυλίγεται, τόσο περισσότερα ονόματα θα μπαίνουν στη λίστα. Άλλωστε οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά των εμπλεκομένων στην υπόθεση, διαδικασία που αναμένεται να προσθέσει εκατοντάδες ακόμα σελίδες στη δικογραφία.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα για την υπόθεση των Σεπολίων, για τα οποία αναμένονται εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας. Η ταυτοποίηση όμως από τα ηλεκτρονικά ίχνη είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αυτό θα πρέπει να γίνει με τη συνδρομή ψυχολόγων, να μπορέσει δηλαδή το 12χρονο παιδί να ταυτοποιήσει εάν αυτά τα άτομα το κακοποίησαν. Συνολικά, πρέπει να «αναγνωριστούν» ή όχι 213 άτομα που έχουν βρεθεί τα ίχνη τους στην εφαρμογή όπου γίνονταν οι συνομιλίες και τα οποία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη εντοπίσει.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ότι τα αδελφάκια της 12χρονης βρίσκονται στο Παίδων για ψυχολογική υποστήριξη και, μέχρι στιγμής, κανένα από τα παιδιά δεν έχει αναφέρει εμπλοκή του στο κύκλωμα μαστροπείας. Παράλληλα, ως πολύ σοβαρή κρίνεται η καταγγελία της ιερόδουλης η οποία είπε ότι ο 53χρονος πήγαινε τη 12χρονη στον χώρο της, αλλά και ότι εμπλέκονται επώνυμοι πελάτες στην υπόθεση του κοριτσιού. Δεν έχει καταθέσει ακόμη στον ανακριτή. Η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίστηκε χθες κρατώντας ένα USB stick έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος. Το USB είναι στα χέρια της Αστυνομίας.

Ωστόσο, σημειώνεται, πως η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Ελλη Κανελλόπουλου, διέψευσε τη γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης. «Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια» είπε χαρακτηριστικά η Ελλη Κανελλοπούλου.

Στην ανακρίτρια σήμερα η μητέρα της 12χρονης

Το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα στις 11:00, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατ εξακολούθηση. Σημειώνεται ότι χθες Τετάρτη (13/10) η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη από την Αστυνομία με την κατηγορία της μαστροπείας, μετά από στοιχεία που βρέθηκαν ότι είχε τόσο επικοινωνία με τον 53χρονο αλλά και πλήθος εμβασμάτων από τον παιδοβιαστή στον τραπεζικό της λογαριασμό. Οι Αρχές πλέον στρέφονται στη διερεύνηση ύπαρξης κυκλώματος πίσω από τη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά. Η κυρία Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση και της οικογένειάς του όσο και της οικογένειας της ανήλικης. Εν τω μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA