Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη στο 90ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πιλοτήριό του βρισκόταν ένας άνδρας ηλικίας 79 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι νεκρός. Στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

Ο πιλότος που ήταν μέλος της Αερολέσχης Θήβας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε σε αγροτική περιοχή κοντά στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για απεγκλωβισμό ατόμου από το σημείο και έσπευσε με 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον νεκρό πιλότο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ για τα περαιτέρω. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το αεροσκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου πριν συντριβεί, λίγα μόλις μέτρα από την αερολέσχη της Θήβας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA