Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, οι δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα. Για τον τρίτο, τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια - γιαγιά: «Αν ήταν αλήθεια αυτά για την μάνα θα έλεγα κρεμάστε την»

«Ειναι μία κοπελίτσα που φαίνεται μεγαλύτερη στην ηλικία!» είπε η δικηγόρος ενός εκ των προφυλακιστέων «είδαμε φωτογραφίες του παιδιού από τη δικογραφία. Δεν είναι λεπτό και τόσο κοντό το παιδάκι, είναι ψηλό», συμπλήρωσε και δήλωσε πως το παιδί είναι «εύσωμο»!

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος Α.Λ. που διαμένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε φαρμακαποθήκη. Ο ίδιος είχε πει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία. Μου είπε πως ήταν 17 χρονών και την πίστεψα». Ακόμη, ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής ισχυρίστηκε πως ο Ηλίας Μίχος τον «ψάρεψε» μέσα από την εφαρμογή Blindchat προσποιούμενος την 12χρονη. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος Ε.Κ. που κατοικεί στο Παγκράτι και σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στο εξωτερικό και συνελήφθη με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, η οποία είναι επιφανής και γνωστή στην περιοχή.

Ο 36χρονος Ν.Κ. είναι ο πρώην διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξάς» για τον οποίο θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο. Ο 34χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την εργασία του μετά από παρέμβαση του Θάνου Πλεύρη. 

Προφυλακιστέα η μητέρα - Επιμένει στην αθωότητά της 

Για την υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι τις προηγούμενες ημέρες ο Ηλίας Μίχος, ο Γιάννης Σοφιανίδης και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης. Ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, υπερασπίστηκε την αθωότητα της πελάτισσάς του, τονίζοντας ότι η αστυνομία δεν είχε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον της κι ότι η ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλακίσει χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις προφυλάκισης. «Η κατάθεση της 12χρονης, λέει ότι είχε πάρει η ίδια το iban και το έδωσε στον Μίχο» είπε ο κ. Λύτρας μιλώντας στην «Super Κατερίνα» του Alpha τονίζοντας ότι σ' αυτά τα εμβάσματα που λάμβανε η μητέρα στον λογαριασμό της, «πάτησε» η ανακρίτρια για να διατάξει την προφυλάκισή της.

Αναφερόμενος στα μηνύματα που ζητούσε λεφτά από τον Μίχο για να μην τον «δώσει» στις Αρχές, ο κ. Λύτρας είπε ότι «όταν το έστειλε (σ.σ.: το μήνυμα που ζητούσε 300 κι επιπλέον 150€) είχε παραδώσει ήδη το κινητό του παιδιού στην αστυνομία, και ήδη είχε κάνει την καταγγελία». Σύμφωνα με τον ίδιο το «ότι ζήτησε χρήματα από τον 53χρονο είναι άλλο έγκλημα αν το έχει διαπράξει. Αλλη κατηγορία. Δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι εκβίαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA