Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες δηλώσεις έκανε ο Χάρης Ρώμας για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο Χάρης Ρώμας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της 12χρονης λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών με τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο, που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

«Είναι σε διαδικασία αυτοφώρου, η συγκεκριμένη που τοποθετείται στην ευρύτερη αριστερά τοποθετημένη με εμπλέκει. Η συγκεκριμένη κυρία φερόμενη ως δημοσιογράφος θεωρεί ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν. Και έτσι είναι. Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια. Η κυρία αυτή έκανε γκάλοπ στο Twitter με την ερώτηση "πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο Ηλίας Μίχος βίαζε το 12χρονο;"», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Ήμουν ο πρώτος που αποφάσισα να μιλήσω. Είναι φυσικό όταν είσαι πολιτικός διάφοροι παρατρεχάμενοι να έρχονται. Ο συγκεκριμένος άνδρας ερχόταν στις παραστάσεις ως πραγματικός θαυμαστής. Έδινε και ψηφοδέλτια μου ενώ μου είχε φέρει να δω και αυτόγραφα. Πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένα φρικτό τέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA