Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Θεσσαλονίκη και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο διακομίστηκε από τη Βέροια, το 12χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ημαθία όταν αυτοκίνητο παρέσυρε την ίδια, τη μητέρα της και την αδερφή της, με την 15χρονη να μην καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το thestival το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα για την ασθενή.

Η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Βέροια έχοντας τραυματιστεί κι εκείνη σοβαρά από τον ασυνείδητο οδηγό που αφού παρέσυρε τις τρεις γυναίκες αρά το βράδυ της Παρασκευής, στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημά του σε παρακείμενο χωράφι και εξαφανίστηκε με τις αρχές να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός φέρεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν πρόλαβε να δει τους πεζούς στον δρόμο μέσα στο χωριό, ενώ άλλοι από την περιοχή που τον γνωρίζουν υποστηρίζουν ως είχε καταναλώσει αλκόολ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Χθες (21 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα, παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης.

Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA