Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος πάγωσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, εκεί όπου ο πατέρας μαζί με συγγενείς και φίλους αποχαιρέτησαν το 15χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Παρασκευής στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε δρόμο του χωριού. Την αδικοχαμένη μαθήτρια συνόδευσε στην τελευταία κατοικία, ο πατέρας, μόνος από την οικογένεια, με τον ίδιο να αποτελεί τραγική φιγούρα. Η άλλη 12χρονη κόρη του, αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ χθες το βράδυ μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Με κατάγματα στο νοσοκομείο η 12χρονη - Θρήνος για το 15χρονο κορίτσι που σκοτώθηκε

Διασωληνωμένη χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον νοσηλεύεται η 12χρονη που μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, η 37χρονη μητέρα της, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας σε πιο ήπια, αλλά κρίσιμη κατάσταση, καθώς παρουσιάζει επιπλοκές και το δράμα της οικογένειας δείχνει να μην έχει τελειωμό. Παράλληλα, η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα με την οποία κινούταν ο οδηγός του μαύρου ΙΧ την ώρα που παρέσυρε την άτυχη γυναίκα με τα δύο της παιδιά.

«Είχε πιει και έτρεχε με 180» 

Περίλυπος στην κηδεία και ο θείος των παιδιών, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο του. Ο ίδιος φέρεται να αποκάλυψε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον την πληροφορία πως ο οδηγός του ΙΧ έτρεχε με 180 χλμ την ώρα και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ! «Έτρεχε πολύ ο οδηγός. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε ούτε να τους δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν σε δρόμο κυκλοφορίας μέσα στο χωριό, αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος», φέρεται να έλεγε σε άλλους συγγενής ο θείος των παιδιών και ενώ ήταν συντετριμμένος στην κηδεία. «Εχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνήθιζε να τρέχει μέσα στο χωριό. Ολοι ξέρουν ότι έβαζε κόντρες και τρέχει», έλεγε με την Τροχαία να επεξεργάζεται ήδη τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA