Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός ακόμη μέλους της συμμορίας που είχε ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη στο Ζωγράφου προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για 21χρονο, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα ενώ διακινούσε και ναρκωτικά. Το μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10).

Διαβάστε ακόμη: Ημαθία: Τραγική φιγούρα ο πατέρας στην κηδεία της 15χρονης - Σε κρίσιμη κατάσταση μάνα και αδελφή του θύματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, 21χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, (σχετ. τα από 28-09-2022, 29-09-2022 και 11-10-2022 Δελτία Τύπου). Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA