Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκε ο γιος της προφυλακισμένης Χ.Β. μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια που βιάσθηκε κατ' εξακολούθηση κι εξωθήθηκε στην πορνεία, τόσο από τον βιαστή της, Ηλία Μίχο, όσο κι από τη μάνα της, βάσει του κατηγορητηρίου. Ο γιος της 37χρονης, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Reader «ήμουν στο σπίτι με την μητέρα μου όταν η θεία μου ενημέρωσε την μητέρα μου για τα μηνύματα στο κινητό της ... από τον Μίχο και ήθελε να πάει να σκοτώσει τον Μίχο. Ηταν πολύ ταραγμένη. Η μητέρα μου όταν τα έμαθε κόντεψε να λιποθυμήσει» είπε ο μεγάλος γιος της 37χρονης, ο οποίος είναι σήμερα φοιτητής. Παράλληλα δήλωσε στην κατάθεσή του ότι δεν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της 12χρονης, καθώς «δεν έδειχνε κάτι διαφορετικό στην συμπεριφορά της από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Πηγαίναμε συχνά με την... στα πάρκο της γειτονιάς που υπήρχαν και άλλα παιδιά, γύρω στις έξι το απόγευμα τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Η... μία φορά την εβδομάδα εργαζόταν στο μαγαζί του κ. Μίχου, Καθόταν τουλάχιστον μία ώρα στο μαγαζί του κι εργαζόταν και έπαιρνε δέκα ευρώ».

Τα αδέλφια μου κλαίνε και την αναζητούν

Ο γιος της 37χρονης προφυλακισμένης γυναίκας είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα αδέλφια του, αναζητούν την μητέρα τους, για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Τα αδέλφια μου που είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού κλαίνε και ζητάνε την μητέρα τους και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η μάνα μου δεν φταίει σε τίποτα. Η μάνα μου αποκλείεται να έχει κάνει τέτοιο πράγμα» είπε ο νεαρός ενώπιον της Ανακρίτριας.

Μεγάλωσε σε μοναστήρι η μάνα μας

Παράλληλα αποκάλυψε πως «η μάνα μου έχει μεγαλώσει σε μοναστήρι με τις θείες της, αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η μάνα μας, μάς έχει μάθει πολλά πράγματα, μας συμβουλεύει σε δύσκολες καταστάσεις και πάντα είναι δίπλα μας ακόμη και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις» καταλήγει στην κατάθεσή του ο 18χρονος φοιτητής κι αδερφός της 12χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά συστηματικά από τον Μίχο κι άλλους δεκάδες παιδόφιλους.

Δίνει συμπληρωματική κατάθεση

Νέα, συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να κληθεί να δώσει ίσως και εντός της ημέρας η 12χρονη που βιαζόταν στα Σεπόλια. Η νέα κατάθεση κρίνεται κομβικής σημασίας καθώς η 12χρονη θα κληθεί πιθανότατα να δει φωτογραφίες ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί ώστε να αναγνωρίσει ποιοι από αυτούς ασέλγησαν επάνω της. Σε περίπτωση που δοθεί συμπληρωματική κατάθεση, αυτή θα γίνει παρουσία παιδοψυχολόγου που θα συνοδεύει το κορίτσι.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 10 ακόμη άτομα φέρονται να βίασαν το κορίτσι. Σύμφωνα με το Mega, οι 10 αυτοί έχουν ταυτοποιηθεί με τις δικαστικές αρχές να είναι ενήμερες, γεγονός που δείχνει ότι εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις στην φρικιαστική αυτή υπόθεση αλλά και νέες συλλήψεις. Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο στρέφονται στις συνομιλίες και τα προφίλ 212 χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, με τους οποίους αντάλλαζε μηνύματα ο Ηλίας Μίχος υποδυόμενος τη 12χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA