Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξαλλη είναι η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πέτρου Μίχου, ο οποίος πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος, χρησιμοποιούσε το όνομά του (σ.σ. και το κοινό τους επίθετο), προσπαθώντας από τη μία να γίνει «αρεστός» στις γνωριμίες του και από την άλλη να επωφεληθεί από διάφορες καταστάσεις ώστε ως «ξάδερφος» που δήλωνε, να καταφέρει να αποσπάσει ακόμη και χρήματα σε κάποιες περιπτώσεις! Μάλιστα, το θράσος αυτού του ανθρώπου δεν σταμάτησε ούτε μπροστά στη γυναίκα του Πέτρου Μίχου, από την οποία απαίτησε να του κάνει... απευθείας ανάθεση διαγωνισμού από την εταιρεία που εργαζόταν!

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Από το σπίτι ενεργοποιήθηκε το Blindchat - Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα

Η Χριστίνα Μίχου, σύζυγος του παλαίμαχου του Ολυμπιακού, Πέτρου Μίχου, αποκάλυψε την ιστορία αυτή μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA: «Ο άνθρωπος αυτός ήρθε μία μέρα στο γραφείο μου και αφού μου συστήθηκε ως ξάδερφος του Πέτρου, στη συνέχεια μου μίλησε για έναν διαγωνισμό που ''έτρεχε'' εκείνο το διάστημα η εταιρεία που εργαζόμουν. Αφού μιλήσαμε για λίγα λεπτά γύρω από τις προϋποθέσεις και του εξήγησα ότι η εταιρεία μας συνεργαζόταν με κολοσσούς του κλάδου, άρα δεν θα ήταν εύκολο για μια μικρή επιχείρηση όπως η δική του να κερδίσει τον διαγωνισμό, εκείνος μου είπε: ''Είμαι ξάδερφος του άντρα σου και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις''. Εγώ αρχικά πάγωσα, αλλά όταν το συζήτησα αργότερα με τον Πέτρο, μου είπε ότι δεν τον γνωρίζει και ότι πιθανότατα ήταν κάποιος που θέλησε να εκμεταλλευτεί τη συνωνυμία. Το αφήσαμε στην άκρη και φυσικά ο Ηλίας Μίχος δεν κέρδισε τον διαγωνισμό», ανέφερε αρχικά η σύζυγος του άλλοτε ποδοσφαιριστή, προπονητή, αλλά και τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού. 

Ομως, στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως πέρα από την ενόχληση της οικογένειας για την εμπλοκή τους στην υπόθεση των Σεπολίων, χωρίς την παραμικρή ανάμειξη, η κ. Μίχου τόνισε πως εκείνη και ο σύζυγός της θα κινηθούν νομικά κατά του Ηλία Μίχου, εάν αποδειχτεί ότι εκείνος έχει κερδίσει οικονομικά οφέλη χρησιμοποιώντας το όνομά τους σε παράνομες πράξεις: «Εάν αποδειχτεί έστω και μία υπόθεση όπου ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποίησε το όνομα του Πέτρου Μίχου σε παράνομη υπόθεση, θα ασκήσουμε μήνυση εναντίον του. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, να εμπλέκει αθώο κόσμο και να μένει ατιμώρητος. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τον κύριο αυτό. Δεν τον γνωρίζουμε και δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA