Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο μετά το απίστευτο περιστατικό βιασμού που φέρεται να έχει σημειωθεί σε δημόσιο σχολείο του νομού. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr η νέα φρικιαστική υπόθεση αναφέρεται σε μαθητή λυκείου του Ηρακλείου ο οποίος φέρεται να βίασε στις τουαλέτες του σχολείου μαθήτρια μικρότερης ηλικίας από το γυμνάσιο. Πράξη την οποία σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας παραδέχτηκε και ο ίδιος δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος ενώπιον των καθηγητών του σχολείου!

Το φρικιαστικό περιστατικό πήρε τεράστια διάσταση όπως αναμενόταν στην μαθητική κοινότητα αλλά και στον κύκλο των εκπαιδευτικών, με το σχολείο να ενημερώνει τις αρχές για το περιστατικό. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, την υπόθεση φέρεται να την χειρίζεται ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται. Όπως ήταν αναμενόμενο ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο με συνοπτικές διαδικασίες με όλη τη μαθητική κοινότητα να είναι ανάστατη από το θλιβερό αυτό συμβάν.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA