Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η κρίσιμη τέταρτη κατά σειρά κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια που αναμένεται να ανοίξει και τον νέο κύκλο συλλήψεων με τις πληροφορίες να επιμένουν πως θα είναι επτά! Το παιδί θα δεχτεί ερωτήσεις, θα δει νέες φωτογραφίες, όλα αυτά όμως με την παρουσία παιδοψυχολόγου. Για τέταρτη φορά, το 12χρονο παιδί θα κληθεί να μιλήσει με τους παιδοψυχολόγους της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να κληθεί να αναγνωρίσει πρόσωπα τα οποία την κακοποίησαν.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες των 3 προφυλακισμένων

Τα όσα έχει ήδη περιγράψει για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Μίχου και των υπόλοιπων κατηγορουμένων, σοκάρουν. «Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη». Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει και πρόσωπα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Αρχές αλλά και άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και προέκυψε ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Η υπερασπιστική γραμμή της μητέρας της 12χρονης

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η 33χρονη θα επιχειρήσει να αποδομήσει ένα προς ένα τα στοιχεία που δομούν το κατηγορητήριο σε βάρος της. Σε ό,τι αφορά εμβάσματα που βρέθηκαν και ήταν το πιο επιβαρυντικό στοιχείο, θα επαναλάβει πως είχε πάρει την κάρτα της η μικρή και τη διαχειριζόταν ο Μίχος, οπότε δεν ξέρει για αυτά τα εμβάσματα. Για τα μηνύματα που βρέθηκαν και στα οποία γίνεται αναφορά στα χρήματα, στο ένα είναι σαφές, σύμφωνα πάντα με τα όσα θα ισχυριστεί, πως αφορά τη γιαγιά και στο άλλο που η 12χρονη εμφανίζεται να λέει πως πήρε τα 50 ευρώ, θα πει ότι αυτά τα λεφτά είναι από τη θεία της για να βγάλει τα εισιτήρια για να πάει στη Λευκάδα.

Το πιο δυνατό από τα «χαρτιά» της 33χρονης είναι ότι το κορίτσι, από την πρώτη στιγμή που του πήραν κατάθεση, δεν ενέπλεξε τη μητέρα παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε επανειλημμένος από τους αστυνομικούς. Σε ότι αφορά τις αναφορές που έκαναν για εκείνη ο Μίχος και ο Σοφιανίδης η 33χρονη θα πει ότι δεν προκύπτει από κάπου πως οι δύο προφυλακισμένοι την εμπλέκουν στην υπόθεση σε ότι αφορά το κομμάτι της μαστροπείας.

Θα προαυλίζεται με την Πισπιρίγκου

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της. Η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, κρατείται σε διπλανό κελί από αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου και πλέον, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί από την επόμενη Δευτέρα, να περνά κοινό χρόνο με την 33χρονη συγκρατούμενή της στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

«Σε τραγική κατάσταση πραγματικά, όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και τα παιδιά που είναι στο «Χαμόγελο» και τα δύο ενήλικα παιδιά κι όλη της η οικογένεια. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σε σοκ γιατί κανένας δε θεωρεί ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή», αναφέρει ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας. Κοινό σημείο των δύο γυναικών, το γεγονός, όπως επισημαίνουν πηγές των φυλακών στο MEGA, ότι παρά τη βαρύτητα των αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος των παιδιών τους, παραμένουν εξαιρετικά ψύχραιμες και δηλώνουν αθώες.

Αίτημα στην Paysafe για να «δώσουν» όλα τα ονόματα

Προσωπικά φαίνεται πως έχουν πάρει οι αστυνομικές Αρχές την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και διαμηνύουν πως «δεν θα γλιτώσει ούτε ένας βιαστής». Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συγκεκριμένης προσπάθειας Είναι το αίτημα που έχει σταλεί στην εταιρεία Paysafe - με έδρα το Δουβλίνο - για παροχή στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι πίστευαν πως «θα γλιτώσουν» με το να πληρώσουν τον Ηλία Μίχο με Paysafe, θα «καούν» σύμφωνα και με τον παρουσιαστή του Live News, Νίκο Ευαγγελάτο. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισήμανε πως πίσω από την πληρωμή με Paysafe κρύβεται κύκλωμα ξεπλύματος χρημάτων. Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ελληνικές Αρχές στέλνουν αίτημα στο Δουβλίνο για να λάβει πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA