Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτό που εξοργίζει περισσότερο στην υπόθεση του καταγγελλόμενου κατ' εξακολούθηση βιασμού του μικρού αγοριού από την ηλικία των 7 ετών στα Πετράλωνα, από τον πατέρα του, είναι ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν βγει στο προσκήνιο από τα παιδιά που βίωναν τον εφιάλτη στα χέρια του κακοποιητικού πατέρα τους, είναι ότι η μάνα, όχι μόνο ήταν παρούσα στους βιασμούς και τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, αλλά έκανε και... πλάτες στον σύζυγό της. Ακόμα και σήμερα, αυτή η γυναίκα συνεχίζει να στηρίζει τον άντρα της κι όχι τα παιδιά της, τα οποία κατά τα φαινόμενα έχουν βιαστεί επανειλημμένα από τον πατέρα τους. Κι αν όχι όλα, τουλάχιστον το 17χρονο σήμερα αγόρι, το οποίο φέρεται να βιαζόταν από τα 7 του χρόνια.

Η μάνα αυτή λοιπόν, όπως δήλωσε ο άνθρωπος που έκανε αγώνα για να βγει προς τα έξω το θέμα και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όχι μόνο δεν ρίχνει το ανάθεμα στον άντρα της, αλλά τα ρίχνει στο παιδί της! Οπως είπε στο Open και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», η μητέρα αρχικά μιλούσε «για την έκφυλη συμπεριφορά της οικογένειας του άντρα της, ότι ο άνθρωπος αυτός γυρνούσε γυμνός στο σπίτι και φιλούσε στο στόμα τα παιδιά, κυκλοφορούσε γυμνός αυτός και ο αδερφός του, κάνανε μπάνιο γυμνοί μαζί».

«Το καλοκαίρι του 2017 το αγόρι άρχισε να συγκεκριμενοποιεί το τι συνέβαινε. Αρχισε να μιλάει πολύ συγκεκριμένα για το τι του έκανε ο πατέρας και ο αδελφός του στην Ασσυρο της Θεσσαλονίκης (σ.σ.: ο θείος του αγοριού) ο οποίος είναι πατέρας και αυτός 2 ή 3 κοριτσιών. Ειδοποιήσαμε την μητέρα ότι όσα υποψιαζόμασταν με βάση όσα μας έλεγε είναι αλήθεια, η μητέρα άκουσε ατάραχη και μάλιστα μία από τις ατάκες της ήταν “μήπως αυτά τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος;”» είπε ο άνθρωπος που είχε πάρει τον 17χρονο υπό την προστασία του για να τον γλιτώσει από τον εφιάλτη.

Η καταγγελία ήρθε έπειτα από πίεση του ίδιου και της φίλης του, οι οποίοι έλεγαν στην μητέρα πως αν δεν το καταγγείλει εκείνη θα το κάνουν αυτοί. Οπως είπε ο ίδιος, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα βάσει των οποίων ο πατέρας δεν θα έπρεπε να έχει καμία επαφή με τα παιδιά, «μέχρι και τώρα τη στιγμή που μιλάμε, μέχρι πριν από μια εβδομάδα τα ασφαλιστικά μέτρα παραβιάζονταν τεχνηέντως. Ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε με μία σύντροφό του στη γειτονιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA