Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Τη στιγμή που οι Αρχές ψάχνουν το διαμέρισμα Airbnb όπου κάποιος είχε ενοικιάσει προκειμένου να γίνονται τα ραντεβού που έκλειναν στο παιδί, ερευνάται και εφαρμογή στην οποία πλήρωναν με κάρτες για να βλέπουν live streaming τους βιασμούς. 

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Ψάχνουν το airbnb στο κέντρο της Αθήνας που εξέδιδε την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί ερευνούν μία εφαρμογή στην οποία φέρονται να πλήρωναν κάποιοι για να βλέπουν ζωντανά τους βιασμούς της 12χρονης. Το παιδί έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία και η ειδική παιδοψυχολόγος σοκαρίστηκε από όσα αποκάλυψε η μικρή για τα όσα βίωσε στα χέρια των βιαστών της. Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί αναγνώρισε τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα, τρεις άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά. Πρόκειται για ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας, από 30 έως 50 ετών, ενώ τα ραντεβού της φρίκης έγιναν στην Αθήνα.

Αυτοβούλως έχουν παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ 18 άνδρες

Την ίδια ώρα, τους 18 έχουν φτάσει οι άντρες που αυτοβούλως έχουν περάσει το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταθέσουν πως είναι χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής BlindChat, μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος έκλεινε τα ραντεβού με τη 12χρονη. Χθες Τετάρτη, δύο ακόμη άντρες ηλικίας 53 και 33 ετών προσήλθαν στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως είναι χρήστες της συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής, ωστόσο διευκρίνισαν πως ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Οι άνδρες αυτοί ζουν, ουσιαστικά, με το «φόβο» να τους αναζητήσει η Ελληνική Αστυνομία και γι αυτό το λόγο προσέρχονται οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πιθανώς να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, χωρίς να το γνωρίζουν. Ακόμα και αν δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον ένα από τα άτομα που έχουν παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως θα είναι ανάμεσα στις συλλήψεις που θα γίνουν!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA