Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις στην υπόθεση με τους βιασμούς και τη μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, είναι καταιγιστικές. Ηδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο ακόμη 39χρονοι άνδρες, για τους οποίους -όπως και ακόμη δύο- είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Κλειδί για τις εξελίξεις αυτές ήταν η νέα κατάθεση και η αναγνώριση που έκανε η ίδια η 12χρονη. Η ίδια στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ αναφέρθηκε και στην προφυλακισμένη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Τα προφίλ των δυο νέων συλληφθέντων και των δυο που αναζητούνται από την ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star το παιδί παρότι εμφανίστηκε ψύχραιμο, συγκροτημένο και συνεργάσιμο στην επίπονη αυτή διαδικασία, υπήρξαν και στιγμές που λύγισε. Κρεμασμένη κυριολεκτικά από τα χείλη της παιδοψυχολόγου, η άτυχη μικρούλα εξέφρασε την αγωνία της για τη μαμά της, ζητώντας να τελειώσει γρήγορα η κουβέντα. Οπως αναφέρει μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ ακολούθησε ο εξής διάλογος. 

  • 12χρονη: Θέλω σας παρακαλώ πολύ να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με όλα αυτά. 
  • Ψυχολόγος: Θα τελειώσουμε. Μην ανησυχείς. 
  • 12χρονη: Με τη μαμά μου τι θα γίνει; Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή; 
  • Ψυχολόγος: Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν οδηγήσει τη μαμά σου εκεί. 

Την ίδια στιγμή, μέσω δικηγόρων, στενοί συγγενείς υπέβαλαν αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων να την πάρουν μαζί με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».  «Ήταν πολύ θετική στο γεγονός τα παιδιά να φύγουν από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και να πάνε σε συγγενικό σπίτι. Προθυμοποιήθηκε η θεία να πάρει τα δυο παιδιά και η γιαγιά τα άλλα τέσσερα, αφού πάνε κοινωνικές υπηρεσίες για την καταλληλότητα κατοικίας θα προχωρήσει και αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA