Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολα κυλούν οι ώρες για τον Ηλία Μίχο στις φυλακές των Γρεβενών, όπου κρατείται προφυλακισμένος ως κατηγορούμενος για βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία του 12χρονου παιδιού στα Σεπόλια. Και αν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού τρέχουν καθημερινά με όλο και περισσότερες αποκαλύψεις, όπως την απόψινή (4/11) σύλληψη και του 4ου ατόμου για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα, αντίθετα, ο χρόνος για τον Μίχο είναι μοιάζει με σταματημένο ρολόι σε τοίχο.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Συνελήφθη 43χρονος - Είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Αλλωστε, όπως είναι γνωστό από καιρό, στις φυλακές Γρεβενών, ο Μίχος είναι ο μοναδικός κρατούμενος που μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη από συγγενικό του πρόσωπο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίχος κάνει καθημερινά τρία πράγματα μέσα στις φυλακές.

Το πρώτο είναι να βλέπει πολύ τηλεόραση και να παρακολουθεί τις εκπομπές και τις ειδήσεις, προκειμένου να γνωρίζει τι λένε για την υπόθεσή του. Το δεύτερο είναι να τηλεφωνεί καθημερινά στον δικηγόρο και τους γονείς του, ενώ τέλος το έχει ρίξει... στο σκάκι με κάποιους συγκρατούμενούς του, προκειμένου να «σκοτώσει» λίγο από το χρόνο του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA