Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη ο 43χρονος Α.Μ. που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα που επαγγέλλεται ηλεκτρολόγος πλοίων και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε σταματήσει να εργάζεται. Ο άνδρας εντοπίστηκε στην Κόρινθο και συνελήφθη, λίγες ημέρες αφότου είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προπονητής ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη - Τι ισχύει για τον άνδρα που αναζητείται

Επίσης στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ακόμα τρία άτομα. Πρόκειται για έναν 55χρονο, έναν 35χρονο και έναν 39χρονο με τους δύο τελευταίους να έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν. Οι τρεις άνδρες έχουν αναγνωριστεί από την ίδια τη 12χρονη στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία

Το προφίλ των συλληφθέντων 

Ο 35χρονος δηλώνει πως δεν εργάζεται και εμφανίζεται ως εισοδηματίας αφού έχει ακίνητα στον Κορυδαλλό. Είναι ανύπαντρος και εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως πτυχιούχος φαρμακευτικής ενώ φέρεται να έχει κακοποιήσει την 12χρονη έναντι αμοιβής τρεις φορές. Ο 39χρονος Σ.Α. εργάζεται ως σεκιούριτι και διαμένει στο Νέο Ηράκλειο. Ο 39χρονος διαζευγμένος και πατέρας ενός 9χρονο παιδιού ήταν ένας από τους 16 που τις τελευταίες ημέρες είχαν πάει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε πως είχε συνομιλήσει με την 12χρονη αλλά δεν την είχε συναντήσει. 

Γείτονές του στο Νέο Ηράκλειο, μιλώντας στον ALPHA, τον χαρακτήρισαν ως οξύθυμο και αντικοινωνικό. Υποστήριξαν δε πως τον φοβούνται και πως μέσα στη νύχτα τον άκουγαν να καβγαδίζει με τη σύντροφό του. Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media φαίνεται πως ήταν λάτρης των μηχανών και του κυνηγιού. Ταξίδευε και φωτογραφιζόταν με σκυλιά τα οποία είχε για να κυνηγάει. Μάλιστα είχε εθνικιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στα social media. Ενδεικτικά:

  • «Δεν θέλω αιτήματα φιλίας και φιλίες με άθεους, αιρετικούς, αντίχριστους, κόκκινους, μαρξιστές, αλληλέγγυους, άτομα αμφιβόλου φύλου, μισέλληνες και φιλότουρκους. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ειμαι Ελλην, χριστιανός ορθόδοξος». 
  • «Οταν σε θέλουν πρόβατο παίξε το παιχνιδάκι τους και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή δείξε τους πως είσαι λύκος»
  • «Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Άγγιξε την κόρη μου και θα μάθεις» 

Ο 55χρονος είναι ο τρίτος από τους τέσσερις για τους οποίους είχαν εκδοθεί την Πέμπτη (03/11) εντάλματα σύλληψης καθώς είχαν έρθει σε επαφή με το παιδί και συνελήφθη την Παρασκευή (4/11). Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για προπονητή. 

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

στην οικία του 35χρονου:

  • 3 laptop
  • tablet
  • 2 κινητά τηλέφωνα

στην οικία του 39χρονου:

  • πιστόλι και 42 φυσίγγια
  • tablet
  • κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA