Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοένα και πληθαίνουν οι συλλήψεις αντρών που φέρεται να συνομίλησαν και να βίασαν την 12χρονη από τα Σεπόλια. Αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε στενός φίλος του 55χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης. Ερωτώμενος για το εάν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του απαντά πως τον 55χρονο τον γνωρίζει πολλά χρόνια και δεν είχε δώσει δικαιώματα. «Και προφανώς δεν το πιστεύω κιόλας, εντάξει» λέει χαρακτηριστικά. «Είναι σοβαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης…πραγματικά δεν ξέρω, είμαι σοκαρισμένος» συνεχίζει να δηλώνει ο στενός φίλος του κατηγορουμένου. Αποκάλυψε πως συνομίλησε πριν μία εβδομάδα μαζί του, και ήταν στεναχωρημένος λόγω αρρώστιας. «Περίμενε κάτι εξετάσεις. Προφανώς και δεν θα μου έλεγε κάτι…δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» τονίζει. «Άμα τα έχει κάνει να κατηγορηθεί 100 χρόνια» καταλήγει ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Σόμπολος: «Έδινα λεφτά στους κακοποιούς που αποφυλακίζονταν για να τους βοηθήσω»

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος προπονητής είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχε ισχυριστεί πως είχε συνομιλήσει με την 12χρονη, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της ποτέ. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας σχετικά ανέφερε πως η έρευνα της αστυνομίας επεκτείνεται και πέρα από τις μαρτυρίες της ανήλικης, καθώς είναι πιθανό να μην θυμάται καθαρά τα όσα συνέβησαν ή να θέλει να αποκρύψει ορισμένα στοιχεία.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί»

Ο 34χρονος προφυλακισθείς, που μέχρι πρότινος εργαζόταν σε οικογενειακή επιχείρηση, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και επέμεινε στην αθωότητά του. «Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι ήταν 20 ετών», είπε ο 34χρονος μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως.

«Οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε συγγενικά μου πρόσωπα διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA