Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην Ανατολική Αττική και ιδιαίτερα στον Δήμο Λαυρεωτικής καθώς πρόσωπο που είχε κινήσει την ενδιαφέρον των κατοίκων για τα όσα έλεγε και λόγω των κινήσεών του, αποδείχθηκε πως είναι, σύμφωνα με το MEGA, ο «βιαστής με το λευκό βαν». Ο 46χρονος είχε καταδικαστεί -για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα τo 2015- σε 26 χρόνια όμως βγήκε στα 6 έτη με πρόωρη αποφυλάκιση.

Εδώ και ένα μήνα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κυκλοφορεί στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς διαμένει και εργάζεται εκεί. Οπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA