Μενού
  • Α-
  • Α+

Δημοτικός σύμβουλος της Νέας Σμύρνης μίλησε για την καφετέρια που έγινε viral το Σαββατοκύριακο, ύστερα από μια καταγγελτική ανάρτηση ενός δημότη της πόλης που πήγε στο καφέ και είδε την σερβιτόρα να διώχνει έναν ηλικιωμένο πελάτη, καθώς η ηλικία του δεν συνάδει με την πολιτική του μαγαζιού. Ο κ. Γιώργος Λαρίσης μιλώντας στο OPEN, κι ερωτώμενος εάν αυτή είναι η τακτική του συγκεκριμένου μαγαζιού να μην αφήνει ηλικιωμένους να καθίσουν, ο κ. Λαρίσης είπε πως δεν γνωρίζει ωστόσο τόνισε πως «όλη η κοινωνία της Νέας Σμύρνης καταδίκασε αυτό το γεγονός και φυσικά εμείς ως δήμος το καταδικάζουμε».«Δεν μπορούμε να δεχτούμε κανέναν αποκλεισμό στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είμαστε περήφανοι για την μαγκούρα του ηλικιωμένου και το καροτσάκι του μωρού και το αναπηρικό αμαξίδιο που κυκλοφορούν ελεύθερα», είπε και τόνισε:

«Μπορεί οι επιχειρηματίες στις αργίες να γεμίζουν και με ανθρώπους εκτός της πόλης αλλά τις υπόλοιπες ημέρες οι άνθρωποι της πόλης είναι αυτοί που δίνουν ζωή σε αυτή την πλατεία». Μάλιστα, ο κ, Λαρίσης αποκάλυψε πως «κατά καιρός αυτό έχει συμβεί και σε άλλα καφέ στη Νέα Σμύρνη αλλά αυτό γίνεται με περιοδικό τρόπο». «Και η ένταση της μουσικής και η άδεια και το ωράριο περνάνε από το δημοτικό συμβούλιο. Για αυτό συνιστώ σε όλους τους επιχειρηματίες να μην τσακώνονται με τους πολίτες», προειδοποίησε και κατέληξε στο ότι «δεν θα δεχτούμε κανείς να κάνει κοινωνικό αποκλεισμό σε κανέναν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA