Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλεί ο παραλίγο βιασμός 13χρονης στην Κω με θύτη έναν 35χρονο, ο οποίος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και επιχείρησε να βιάσει μια ανήλικη μαθήτρια. Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού προχώρησαν στη σύλληψη του άντρα, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας τριών ανήλικων κοριτσιών και την επιχείρηση βιασμού. Σημειώνεται ότι ο 35χρονος κατηγορούμενος, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φέρεται να προσέγγισε μια παρέα τριών ανήλικων κοριτσιών κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας σε γνωστό κλαμπ του νησιού και προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους υπό τη μορφή λεκτικής κακοποίησης.

Διαβάστε ακόμη: Το δεύτερο επεισόδιο του Tips by Markos είναι εδώ: Η εξόρμηση στην Αρκαδία συνεχίζεται

Παραλίγο να αποβεί δραματική η χοροεσπερίδα για τη μία εκ των μαθητριών που προσέγγισε ο 35χρονος, καθώς την ώρα που η 13χρονη βγήκε από το κλαμπ για λίγο, προκειμένου να πάρει αέρα, ο άνδρας την ακολούθησε, την άρπαξε με τα χέρια του και την τράβηξε προς το αυτοκίνητο του. Η ανήλικη μαθήτρια αποκαλύπτει στην κατάθεση της που πραγματοποιήθηκε παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου ότι ο άνδρας την έσπρωξε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω της, της έκλεισε το στόμα με το ένα του χέρι για να μη φωνάζει και με το άλλο προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας μάλιστα και σε θωπείες.

Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του 35χρονου επίδοξου βιαστή χάριν στη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε και μάλιστα κατάφερε να τον χτυπήσει στο κεφάλι με το κινητό της και να γλιτώσει από τα χειρότερα. Τότε, άρχισε να φωνάζει, οι συμμαθητές της την άκουσαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και πέρασε χειροπέδες στον άνδρα. Σε βάρος του 35χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη, και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA