Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα η εξαφάνιση μιας 15χρονης κοπέλας από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η 15χρονη δεν νοσηλευόταν, αλλά φιλοξενείτο στο νοσηλευτικό ίδρυμα προσωρινά, κατόπιν εισαγγελικής εντολής ελλείψει δομών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 15χρονη ξέφυγε από την επίβλεψη της αποκλειστικής νοσοκόμας και διέφυγε από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα η Αστυνομία. Ηδη την κοπέλα αναζητούν οι Αρχές στις γύρω περιοχές.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Σε κομβικό σημείο οι έρευνες των Αρχών - Στο μικροσκόπιο 4 άτομα

Ακατάλληλο περιβάλλον τα νοσοκομεία

Παιδιά που έχουν υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση ή παιδιά που κρίθηκε ότι ζούσαν σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και έπρεπε να απομακρυνθούν από αυτό, φιλοξενούνται σε νοσοκομεία, καθώς δεν υπάρχουν δομές κατάλληλα διαμορφωμένες για να τα φιλοξενήσουν. Το θέμα επανέρχεται στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα καθώς οι συνθήκες στα νοσοκομεία είναι απαράδεκτες για να μεγαλώνει ένα παιδί, χωρίς κατάλληλες υποδομές, εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη, κάτι που έθεσε και η ίδια η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA