Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενταση σημειώθηκε έξω από το σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού στα Ιλίσια όταν αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα επειδή έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό από την τράπεζα λόγω χρεών με τη γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας (21/11), που βρέθηκαν στο σημείο για να της κάνουν έξωση. «Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος», είπε η κυρία Κολοβού στο OPEN. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου - Νέα μαρτυρία: Ο πατέρας Αντώνιος ήξερε - Ξυλοκόπησαν κοπέλα και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Οπως καταγγέλλει η δημοσιογράφος, «σπάσανε την πόρτα» με ηλεκτρικό πριόνι και την χτύπησαν «πολύ δυνατά στο χέρι». «Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού. Μεταφορική εταιρεία έφτασε στο σπίτι για να απομακρυνθούν τα πράγματα της γυναίκας. «Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο» ανέφερε και τόνισε: «αυτό είναι το κράτος δικαίου!». Εμφανώς αγανακτισμένη η κυρία Κολοβού είπε πως «η τράπεζα είναι μαφία» ενώ σε ερώτηση για το πού θα μείνει απάντησε: «δεν ξέρω, δεν έχω σπίτι, στον δρόμο. Θα μένω σε σπίτια φίλων, κάθε δύο ημέρες θα φεύγω». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioanna.kolovou.77%2Fposts%2Fpfbid0Udbsuq2uL7m8zd6UztgYEJa18ac5Jrq8rGDdv21ZBNuj33u2z3qALQTWf5VzP4wzl&show_text=true&width=500

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η κυρία Κολοβού είχε δηλώσει πως «δεν θέλω δεύτερο και τρίτο σπίτι, θέλω το πρώτο και μοναδικό. Μου το πήρε η τράπεζα με τεράστια αισχροκέρδεια. Ολα ξεκίνησαν με μία πιστωτική κάρτα. Μου ζήτησε η τράπεζα να μαζέψω τις τρεις πιστωτικές να τις πληρώνω σε μία και έγινε ότι έγινε. Στην ουσία δεν υπάρχει χρέος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA