Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου στον «αέρα» του «Πρωινού». Εγινε γνωστός ο τρόπος που συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια με την υπόθεση της Κιβωτού και του πατέρα Αντώνιου. Η αποκάλυψη έρχεται μετά το «τσουνάμι» καταγγελιών για ξυλοδαρμούς και ασέλγεια στη ΜΚΟ. Στην εκπομπή μίλησε η γιαγιά της 12χρονης, η οποία έφερε στο φως αποκαλύψεις καθώς η οικογένεια ήταν εγγεγραμμένη στους καταλόγους ως άπορη. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Αντικαθίσταται η διοίκηση του οργανισμού - Νέο πλαίσιο για τις αναδοχές παιδιών

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Αγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί, από πολλά χρόνια. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε και έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί, τι έφτιαξε, τι να πω; Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε, πολλά πράγματα, πολλά πράγματα» είπε η γιαγιά της 12χρονης από τα Σεπόλια. Αναφερόμενη στον εγγονό της είπε πως «πήγε, ζήταγε να τον δει και έβαλε τους (...) να τον χτυπήσουν. Λέει "να τον δω (σ.σ. πατέρα Αντώνιο)" και βγήκε έξω και τον έβριζε, του "μην ξαναπατήσεις εδώ"».

Μάλιστα, αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του Ηλία Μίχου, του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος έδινε πράγματα στην Κιβωτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA