Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για σεξουαλική κακοποίηση στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές που επεξεργάζεται η Εισαγγελία, μετά από την αρχική καταγγελία του 19χρονου, από την οποία άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου». Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, προκύπτει πως κακοποιούταν σεξουαλικά ακόμη ένας τρόφιμος της δομής του Βόλου. Συγκεκριμένα στην καταγγελία αναφέρεται πως η κακοποίηση έγινε πριν από 4 με 5 χρόνια και κατονομάζεται συγκεκριμένο άτομο, το οποίο αν και αναζητήθηκε στη δομή του Βόλου δεν βρέθηκε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Τα στόματα ανοίγουν και ξερνούν όλη τη δυσωδία»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Live News, Βασίλης Λαμπρόπουλος, το άτομο αυτό κατοικεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αθήνα, στην περιοχή του Παγκρατίου και αναμένεται να εντοπιστεί από τις Αρχές. Την ίδια ώρα, εκκλησιαστικοί κύκλοι επιβεβαιώνουν ότι κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια ανώτατοι κληρικοί, ορισμένοι από αυτούς και αρχιεπίσκοποι της Ελλάδος έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον πατέρα Αντώνιο, από τη στιγμή που είναι ιερέας να τεθεί η «Κιβωτός» υπό την εποπτεία της Εκκλησίας. Η απάντηση του πατέρα Αντώνιου υπήρξε κατηγορηματικά αρνητική με την πρόφαση πως η δομή είναι προσωπικό του δημιούργημα και δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της Εκκλησίας κάτι στο οποίο επέμενε πάντοτε.

Αποκαλύψεις για τις κρουαζιέρες με τα παιδιά των δομών

Στο μεταξύ, ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της «Κιβωτού του Κόσμου» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα από τα φιλοξενούμενα παιδιά. Ο θείος του 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου της γνωστής δομής, από την καταγγελία του οποίου ξεκίνησαν οι φρικτές αποκαλύψεις για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών μίλησε στην εκπομπή για τις κρουαζιέρες του πατέρα Αντώνιου μαζί με κάποια από τα φιλοξενούμενα παιδιά.

Ο θείος του 19χρονου αναφέρει πως ο πατήρ Αντώνιος επέλεγε ο ίδιος ποια παιδιά θα τον συνοδεύσουν, τα οποία ως επί το πλείστον ήταν αγόρια: «Πέρασε πανεπιστήμιο και επειδή πέρασε επαρχία του λέει ''ε τι να πας τώρα εκεί κάτσε εδώ, θα σε βάλω εγώ με υποτροφία στην Καλών Τεχνών, θα κάνεις εικονογραφίες στις εκκλησίες. Τι θέλεις τώρα να τρέχεις στις επαρχίες;''…και δεν τον έβαζε πουθενά και τον είχε και δούλευε αποθηκάριος», περιγράφει ο θείος του 19χρονου, αναφορικά με τα όσα έταζε ο πάτερ Αντώνιος στον ανιψιό του.

Αποκαλύπτει πως την περίοδο των Χριστουγέννων εργαζόμενοι της δομής δεν επέτρεψαν στους συγγενείς των παιδιών να τα επισκεφθούν με την πρόφαση των συνεπειών -  τιμωριών. «Τους είπαμε «χριστουγεννιάτικα τα έχετε τιμωρία;» και μας απάντησαν πως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες. Πήραν τα δώρα και μας έδιωξαν» καταλήγει ο μάρτυρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA