Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη πήρε το αυτοκίνητο για δοκιμή γιατί ήθελε να το αγοράσει, ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς. Την ίδια ώρα, η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση η κοπέλα που παρασύρθηκε δύο φορές

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η οικογένεια εξακολουθεί να αναζητεί απαντήσεις για την παράσυρση της νεαρής κοπέλας, στην περιοχή της Καμάρας, το βράδυ της Δευτέρας. Την ίδια ώρα, ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του σημείωσε ότι γνωρίζει τον οδηγό και ότι έβγαιναν συχνά μαζί. Ωστόσο, πλήθος ερωτημάτων εγείρεται για τους λόγους που του έδωσε το αυτοκίνητο, στη μία και μισή το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος υποστήριξε ότι έδωσε τη Δευτέρα τα κλειδιά για δοκιμή στον 30χρονο οδηγό, καθώς είχαν προσυμφωνήσει ότι θα το αγοράσει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ο οδηγός που αναζητείται πήρε το αυτοκίνητο να το οδηγήσει για κάποιες μέρες και πριν το ατύχημα του είπε ότι θα το αγοράσει. Όπως είπε μάλιστα ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού για την επόμενη μέρα όπου θα του έδινε τα χρήματα ώστε να γίνει η μεταβίβαση. Ωστόσο, στο ραντεβού αυτό, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς στους ενδιάμεσους χρόνους προέκυψε το τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κάτοχος δήλωσε επίσης στην κατάθεσή του ότι είχε αγοράσει το αμάξι πριν από δύο μήνες για τη σύντροφό, η οποία όμως τελικά δεν το ήθελε και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το μετέφερε στον 30χρονο Αλβανό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσει εκείνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA